Πωσ λειτουργει

Προνόμια Κάρτας Μέλους

Tα τελευταία 10 χρόνια περισσότεροι από 250.000 συνδρομητές έχουν εμπιστευθεί to fygamediakopes οι οποίοι μέσω της κάρτας μέλους έχουν πρόσβαση σε μοναδικά προνόμια.

461.822 κάρτες μέλους τα τελευταία 10 χρόνια !
  • Κρατήσεις χωρίς προμήθεια
  • 700.000 ξενοδοχεία σε τιμές χονδρικής
  • Αεροπορικά στην χαμηλότερη τιμή
  • Δωρεάν υπηρεσίες
  • Προσωποποιημένη εξυπηρέτηση
Κάρτες Μέλους
Untitled-5

12_MONTHS_FAM_PLUS
Έχετε απορίες; Καλέστε το τμήμα Πωλήσεων

211.189.3001

Δείτε Αναλυτικά

Τα τελευταία 10 χρόνια περισσότεροι από 250.000 άνθρωποι εμπιστευθήκαν  το fygamediakopes απολαμβάνοντας μοναδικά προνόμια. Είμαστε το πρώτο συνδρομητικό τουριστικό γραφείο και συνεχίζουμε να είμαστε το μοναδικό που καινοτόμησε και έδωσε την δυνατότητα στα μέλη του να ταξιδεύουν απαλλαγμένοι από προμήθειες. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα χιλιάδες άνθρωποι ταξίδεψαν σε ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο με τιμές χονδρικής. Μαζί τους ταξιδέψαμε και εμείς σε κοντινούς και μακρινούς προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μέχρι τις 31/12/2023 είχαμε εκδώσει 472.683 κάρτες μέλους σε περισσότερους από 250.000 συνδρομητές. Αν υπολογίσει κανείς βέβαια ότι οι κάρτες μέλους ισχύουν για 2 ή για 5 άτομα αντιλαμβάνεστε πόσοι είναι πραγματικά αυτοί που ωφελήθηκαν από τις προνομιακές τιμές της κάρτας μέλους. Στόχος μας είναι τα επόμενα χρόνια να ξεπεράσουμε το 1.000.000 συνδρομές και φυσικά να ξεπεράσουμε τους 250.000 συνδρομητές

Στο fygamediakopes θα βρείτε τις φθηνότερες τιμές σε ξενοδοχεία γιατί δεν θα πληρώνετε προμήθεια για τις κρατήσεις σας όπως στις άλλες ιστοσελίδες, στις οποίες χρεώνεστε προμήθεια σε κάθε σας κράτηση. Μάλιστα επειδή η προμήθεια αυτή είναι ανάλογη με την αξία των διανυκτερεύσεων, όσο μεγαλύτερη είναι η αξία της κράτησης τόσο μεγαλύτερη είναι και η προμήθεια που  χρεώνεστε. Στο fygamediakopes.gr πληρώνετε μία φορά ένα μικρό ποσό για την  συνδρομή της κάρτας μέλους και για το διάστημα που ισχύει όσες κρατήσεις και να πραγματοποιήσετε δεν χρώνεστε με προμήθειες

Στο fygamediakopes.gr θα βρείτε περισσότερα από 700.000 ξενοδοχεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό από απλά ενοικιαζόμενα δωμάτια μέχρι ξενοδοχεία 7 αστέρων. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι σε όλα αυτά τα ξενοδοχεία έχετε πρόσβαση σε τιμής χονδρικής, όσο δηλαδή τα αγοράζουμε εμείς από το ίδιο το ξενοδοχείο ή τους προμηθευτές μας. Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους προμηθευτές παγκοσμίως ώστε να μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε τις πιο οικονομικές τιμές.

Στα αεροπορικά εισιτήρια σας παρέχουμε εγγυημένα την χαμηλότερη τιμή από όλες τις γνωστές και καταξιωμένες αεροπορικές εταιρείες ανά τον κόσμο. Παράλληλα οι εξιδεικευμένοι σύμβουλοι μας θα σας βοηθήσουν να βρείτε την ιδανική πτήση σύμφωνα με τις ανάγκες σας, εξοικονομώντας για εσάς πολύτιμο χρόνο και κόπο από την πολύωρη αναζήτηση και σύγκριση τιμών και δρομολογίων. Εσείς απλά διαλέξτε τον προορισμό και εμείς αναλαμβάνουμε τα υπόλοιπα.

Στις κάρτες μέλους που περιλαμβάνουν την έκδοση αεροπορικών εισιτηριών προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ ένα πακέτο από υπηρεσίες όπου σε άλλα γραφεία ή σελίδες χρεώνονται σαν “Τέλη Υπηρεσιών” όπως:

• Δωρεάν τηλεφωνική έκδοση εισιτηρίου
• Δωρεάν Check in
• Δωρεάν αλλαγή Εισιτηρίου
• Δωρεάν ακύρωση Εισιτηρίου
• Δωρεάν αίτημα για ειδικό γεύμα (πχ χορτοφαγικό)
• Δωρεάν αίτημα για ειδικό εξοπλισμό
• Δωρεάν αίτημα για κατοικίδιο
• Δωρεάν έγκαιρη ενημέρωση με αποστολή SMS αν η αεροπορική αλλάξει ή ακυρώσει την πτήση σας
• Δωρεάν τηλεφωνική εξυπηρέτηση με προτεραιότητα όπου εκπρόσωπος της εταιρείας αναλαμβάνει προσωπικά την εξυπηρέτηση σας

Το fygamediakopes δεν άλλη μία απρόσωπη πλατφόρμα. Οι εξιδεικευμένοι ταξιδιωτικοί μας σύμβουλοι βρίσκονται δίπλα σας προκειμένου με την εμπειρία τους να σας καθοδηγήσουν είτε πρόκειται για μια μικρή ολιγοήμερη απόδραση στην Ελλάδα ή το εξωτερικό είτε πρόκειται για το γαμήλιο ταξίδι σας σε εξωτικούς προορισμούς.